top of page

Programele educaționale SmartFunEdu

"Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea". 
Nelson Mandela

La SmartFunEdu găsiți programe educaționale eficiente pentru copii cu vârste cuprinse între 4 - 12+ ani. Cursurile alternative sunt dezvoltate într-o manieră plăcută și practică, copiii jucându-se și construind cu seturi LEGO®. Datorită metodei practice de predare, ei acumulează, rețin și vor utiliza pe termen lung cunoștințe noi din știință, tehnologie, inginerie, matematică, dar și din artă sau civilizație. Au la dispoziție și cursuri de programare, modelare grafică 2D/3D și pot explora lumea imprimării 3D.

 

Aici este locul unde copiii își vor descătușa creativitatea, inventivitatea, curiozitatea și îndemânarea, într-o atmosferă veselă, de comunicare și colaborare.

 

Sunteți în căutarea unor cursuri atractive pentru preșcolari sau școlari? Sau poate cursuri de vacanță? Vreți un loc și un mod plăcut de a serba ziua de naștere sau onomastică a copilului? Sau pur și simplu vreți să vă lăsați copilul să se joace liber sub supravegherea unui personal competent?

 

În centrul nostru găsiți oricând un mod util și plăcut de petrecere a timpului pentru copii.

 

Vă oferim:

​Cursuri pentru preșcolari

Am pregătit pentru micii nostri preșcolari un set de cursuri care să le deschidă încă de la această vârstă apetitul pentru știință, artă și civilizație. Cursurile sunt de sine stătătoare, cuprind diverse activități interesante, practice, experimente, meșteșuguri, povestiri și bineînțeles, joacă cu piesele LEGO®. În acest mod, copiii pot să aleagă exact temele dorite.

Cursuri pentru școlari

Cursurile SmartFunEdu sunt cel mai bun prilej pentru copiii din clasele 1-5 (sunt disponibile și câteva cursuri pentru elevi clasele 6-8) de a acumula noi cunoștințe de știință, tehnică, inginerie, design, arhitectură, artă, dezvoltare personală. Ei își vor dezvolta creativitatea, gândirea critică și îndemânarea, jucându-se și construind cu piese LEGO®, învățând să programeze, să se familiarizeze cu lumea imprimării 3D.

 

Programele sunt în general structurate în module de 8 sesiuni săptămânale, fiecare de câte 2 ore. 

bottom of page